teisipäev, 3. oktoober 2017

Minu enda programm

Kui ma saaks teha mõne programmi või telefonirakenduse siis ma arvatavasti teeks telefoni rakenduse muusika kuulamiseks.😇
Selles rakenduses saaks kuulata originaalseid laule täiesti tasuta, ilma internetita ja see rakendus ei läägaks ja see oleks väga laheda ja universaalse kujundusega.
Teine programm oleks selline, mis loeks samme ja südamelööke lihtsalt, kui sa hoiad telefoni käes või kuskil keha juures. See ütleks palju ma vastavalt oma kaalule ja vanusele peaks sööma ja jooma. See oleks täiesti tasuta ja samuti ilma internetita.
 See soovitaks mida võiks süüa et toidukorrad oleksid maitsvad, tervislikud ja tasakaalustatud. Igale inimesele oleks seal enda soovituslik päevamenüü ja treeningud erinevatele lihastele. Samuti oleks seal võimalus suhelda inimestega ja otsida motivatsiooni ehk see oleks ka osaliselt sotsiaalmeedia.
Seal oleksid nõuanded arstidelt ja psühholoogidelt, et hoida enda tervis kõige paremas korras. Seal oleks ka kindlasti võimalus muusikat kuulata.

3 kommentaari:

  1. Muusikaprogramme on kahjuks juba vägapalu sarnaseid olemas aga alati võib midagi enda poolt juurde lisada. Terviseprogrammi juures on ilmselt raske see kuidas telefon saab teada lihtsalt käes hoides sinu pulsi ja kehakaalu aga muidu on idee hea.

    VastaKustuta